KÜTAHYA / HİSARCIK - Kutluhallar İlkokulu

Etiket Sonuçları: 29 EKİM

Kas

Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 99. Yılı dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen İlkokulllar arası Resim yarışmasında İlçe 3. olan İlknur AY'a ödülünü MYO müdürümüz Burak KAVASLAR takdim ettiler. Öğrencimizi tebrik eder, Öğrencimizin başarısında emeği geçen Sınıf Öğretmenimiz Funda CUCU'ya ve Velimize teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 99. Yılı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ile başlayıp,şiirler eşliğinde devam ederek, akabinde oratoryo gösterileri ile coşkulu bir şekilde kutlandı.İlçede ve okulumuzda yapılan yarışmalarda Dereceye Giren Öğrencilerimize Ödülleri Takdim Edilerek programımız son buldu. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.