KÜTAHYA / HİSARCIK - Kutluhallar İlkokulu

Etiket Sonuçları: KUTLU

"Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum." Hz. Ali

Öğretmene verilen değerin hiç bitmeyeceği bir gelecek olması temennisiyle özveri ve fedakarca çalışan kıymetli öğretmenlerimizin ve tüm eğitim camiasının Öğretmenler Günü Kutlu Olsun.

Ayrıca bu özel günde okulumuza gelerek bizleri ziyaret eden Muhtarımız Osman GÜNDÜZ, Köy İmam-Hatibi İsmail KOCABIYIK ve güzel dileklerde bulunan tüm velilerimize teşekkür ederiz...

Ekm

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından başlatılan EGEP ( Eğitim Gelişim Programı) projesi kapsamında okulumuz yapılan etkinlikler sonucunda Kutluhallar İlk-Ortaokulu olarak GÜMÜŞ ROZET almaya hak kazandı.Gümüş Rozetin alınmasında emeği bulunan Okul İdaremize, Öğretmenlerimize,Öğrencilerimize ve Velilerimize teşekkür ederiz...

Tem

Anasınıfı öğrencilerimiz ve öğretmenimizin hazırlamış olduğu ANNELER GÜNÜ programını duygulu bir şekilde kutladık. Katılım sağlayan tüm velilerimize,programı hazırlayan öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

Haz

Anasınıfı öğrencilerimiz Doğum Günlerini kutladılar. Bütün öğrencilerimize ve öğretmenimize bereketli,sağlıklı,hayırlı ömürler dileriz.