KÜTAHYA / HİSARCIK - Kutluhallar İlkokulu

Etiket Sonuçları: karne

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının İlk dönemini hayırlısıyla bitirip, öğrencilerimize karnelerini verdik.Egitim öğretim dönemi boyunca öğrencilerimizin üzerinde büyük emekleri olan öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz. 2.Dönemde sağlıkla buluşmak dileğiyle öğretmenimize ve öğrencilerimize hayırlı, huzurlu tatiller dileriz...

Haz

2021-2022 Eğitim -Öğretim yılı sonunda karnelerini heyacanla bekleyen öğrencilerimize karnelerini İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın  İlhan CEBECİ verdi. Daha sonra öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile muhabbet eden müdürümüz okulumuzdan ayrıldılar.  Eğitime,Eğitim camiasına ve okulumuza maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İlhan CEBECİ'ye teşekkür ederiz.