KÜTAHYA / HİSARCIK - Kutluhallar İlkokulu

Nis

Milli Eğitim Bakanlığının "Temel Eğitimde 10 BİN OKUL" projesi kapsamında okul malzemelerimizin bir kısmı geldi. Okulumuza spor malzemeleri ve 1 Adet Bilgisayar ve Yazıcı kazandırmış olduk. Okulumuzun proje kapsamına alınmasını sağlayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İlhan CEBECİ'ye teşekkür ederiz.

Nis

Anasınıfı öğrencilerimiz ve velilerimiz köyümüz mesire alanında piknik yaptılar.Eğlenceli geçen pikniği organize eden Anasınıfı Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığının "Temel Eğitimde 10 BİN OKUL" projesi kapsamına alındı. Okulumuzun proje kapsamına alınmasını sağlayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İlhan CEBECİ'ye teşekkür ederiz.

Mrt

İlkokul 1.2.3.4.sınıf öğrencilerimizi motive etmek için sinema etkinliği gerçekleştirdik,Öğrencilerimize patlamış mısır ikram ederek onların keyifli vakit geçirmelerini sağladık. Etkinlikte emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

İlçe Kaymakamımız Sayın Didem DİNÇ ÖZAY ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İlhan CEBECİ okulumuzu ziyaret ettiler.Öğrencilerimiz ile yakından ilgilenerek,onlarla hoş vakit geçirdiler. Öğrencilerimize derslerinde başarılar dileyerek okulumuzdan ayrıldılar. Okulumuza gerçekleştirdikleri ziyaret için İlçe Kaymakamımıza ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ederiz.

Ock

İlkokul ve Ortaokul öğrencilerimizin hepsine de özel olduklarını hissetmeleri için "Doğum Günü" hediyelerini verdik. Bütün öğrenci,öğretmen ve velilerimize hayırlı,bereketli,sağlıklı ömürler dileriz.

Ock

Sınıf Rehber öğretmenlerimizce İlkokul ve Ortaokul öğrencilerimize "112" acil durum numarasının hangi durumlarda kulanılması gerektiği, Acil durum klavuzu hakkında ve  deprem,sel,yangın gibi doğal afetlerde ne yapılması gerektiği konusunda bilgiler verildi.

Kas

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca, çocukların fiziksel, sosyal, bilişsel ve ahlaki gelişimini desteklemek için başlatılan Mahremiyet Eğitimi Programı'nda Anasınıfı Öğrencilerimize,İlkokul Öğrencilerimize ve Öğrenci Velilerimize yönelik  Çocuklarda Mahremiyet Eğitimi konulu seminer verildi.

Mrt

23-27 MART ARASI EBA VE TRT TV'DEN YAYINLACAK OLAN UZAKTAN EĞİTİM PROGRAMI YAYIMLANDI.

EBA TV FREKANS BİLGİLERİ

TÜRKSAT - TRT Eğitim kanalları, Test olarak yayında

Uydu: Türksat 4A

Kanal: TRT Eğitim HD 1/2/3

Frekans: 12083 H 13750

Mrt

23-27 MART TARİHLERİ ARASI EBA ÜZERİNDEN UYGULANACAK OLAN UZAKTAN EĞİTİM VİDEOSU... EBA GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Mrt

KORONOVİRÜS SEBEBİYLE EĞİTİME ARA VERİLDİĞİ 16-30 MART TARİHLERİ ARASI OKULUMUZDA DÜZENLİ DEZENFEKTE ÇALIŞMASI DEVAM ETMEKTEDİR.

Mrt

ÇANNAKKALE ZAFERİNİN 105. YIL DÖNÜMÜNDE DÜNYAMIZIN VE ÜLKEMİZİN GEÇTİĞİ BU ZOR GÜNLERDE, YAZDIKLARI KAHRAMANLIK DESTANINDAN GÜÇ ALDIĞIMIZ AZİZ ŞEHİTLERİMİZİ SAYGI, RAHMET VE MİNNETLE YAD DER, ŞÜKRANLA ANIYORUZ.

S.TEOMAN OKUŞ

Mrt

KORONA VİRÜS RİSKİNE KARŞI 14 KURAL ŞARTINA UYALIM...HİÇ BİR VİRÜS BİZİM ALACAĞIMIZ TEDBİRDEN DAHA GÜÇLÜ DEĞİLDİR.