KÜTAHYA / HİSARCIK - Kutluhallar İlkokulu

Ara

OKULUMUZDA, HER YIL 25-27 ARALIK TARİHLERİ ARASI OLAN MİLLİ ŞAİRİMİZ "M.AKİF ERSOY'U ANMA HAFTASI" MÜNASEBETİYLE PROGRAM YAPILDI.PROGRAM SAYGI DURUŞU VE İSTİKLAL MARŞI İLE BAŞLADI. ÖĞRENCİLERİN OKUDUĞU ŞİİRLERİN ARDINDAN, ŞAİRİMİZ HAYATINI ANLATAN KISA VİDEO İZLETTİRİP İŞARET DİLİ GÖSTERİSİ YAPILDI. PRIGRAMIN HAZIRLANMASINDA EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENİMİZ HİMMET YEŞİLDAĞ VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

"BESLENME DOSTU OKUL PROGRAMI" KAPSAMINDA, OKULUMUZUN TÜM SINIFLARINDA SABAH KAHVALTISI ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ. ÖĞRENCİLERE, ÖĞRETMENLERİYLE KAHVALTILARINI YAPTIKTAN SONRA, HAZIRLANAN TAZE SIKILMIŞ PORTAKAL SUYU İKRAM EDİLDİ.

Ara

Okulumuz Türkçe öğretmeni A.Sinan GÜNGÖR rehberliğinde öğrencilerimiz tarafından hazırlanan "Değerlerimizle Şiirlerimiz" gecesine, köy muhtarımız, öğretmenlerimiz ve velilerimizin yoğun katılımı vardı.Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize, katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Köyümüzün hayırsever bir vatandaşımızı tarafından verilen ikramda, öğle arası öğrencilerimize köfte ve ayran verildi. Daha sonra okulumuza getirilen pamuk şekerciyi gören çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.Tüm öğrenciler öğle arası doyasıya pamuk şekeri yiyip eğlendiler. Hayırsever vatandaşımıza teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz "Çevre Koruma Kulübü" öğrencilerinden duyarlı davranış...Okulumuz Müdür Yardımcısı Coşkun KASAR rehberliğinde çalışmalarını sürdüren "Çevre Koruma Kulübü" öğrencileri, iş paylaşımı yaparak "Kağıt Atık" ve "Plastik Atık" isimli iki ayrı atık kutuları hazırlayıp okulumuzun tüm sınıf ve bölümlerine yerleştirdiler.Müdür Yardımcımız Coşkun KASAR, bu yapılan çalışmayla okulumuzun da üyesi olduğu Sıfır Atık projesine katkı sağlamak amaçladıklarını belirtti. Çalışmalarından dolayı öğretmenimiz ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz 3-4/A sınıfı öğrencilerine, ilimiz Kütahya Sağlık Müdürlüğünden görevlendirilen sağlık ekibi tarafından "112 ve Ambulans" hakkında bilgilendirilme eğitimi verildi.. Sınıfta yapılan tanıtım seminerinin ardından öğrencilere ambulans gezdirilip, içerideki ekipman hakkında bilgilendirilme yapıldı. Daha sonra da öğrencilerimize sağlık ekibi tarafında getirilen boyama, kalem gibi hediyeler dağıtıldı.

Kas

ÖĞRENCİLERİMİZE "ÖĞRETMENLER GÜNÜ" ANISINA, BİR GÜN İDARECİ VE ÖĞRETMEN DENEYİMİNİ YAŞATIP BİRBİRİMİZİ ANLAMAMIZA SEBEP OLDUK.

Kas

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞININ YURT GENELİNDE BAŞLATTIĞI "GELECEĞE NEFES OL" KAMPANYASINA KUTLUHALLAR İLK-ORTAOKULU OLARAK  GÖNDERİLEN FİDANLARIMIZI BAHÇEMİZE 11/11/2019 SAAT 11:11 DE DİKİP GELECEĞE NEFES OLDUK..."Kıyametin koptuğunu görsen bile, elinde yeşil dal varsa onu dik" (Hadis-i Şerif)